Je známým faktem

17. 10. 2010 17:09
Rubrika: Nezařazené

Těžko říct, zda se tomu smát, nebo plakat. Petr Minařík nám zkrátka potřeboval sdělit  něco "fakt VELKÉHO" o kněžských seminářích. A protože ho Česká televize občas pustí štěknout do Brněnských událostí v regionech, nacpal to tam. Pravda, v okolí Brna žádný kněžský seminář nenašel, tak svou velkou pravdu vsunul do glosy o aktivitách lokálního politika. Vskutku tvořivý žurnalista!

 


Začíná se mi čím dál častěji ježit srst při zaslechnutí sousloví "Je známým faktem". V podání nevzdělanců typu pana Minaříka bývá totiž nejčastěji synonymem pro "pozor, teď budu mluvit, o něčem, o čem nemám ani páru".


Asi je na čase opět trochu zvýšit koncesionářské poplatky. Česká televize by si pak mohla snad dovolit najmout i na regionální úrovni lepší žurnalisty, ne takové, které by nevzali ani na Nově. Taky by nemusela šetřit na filmovém materiálu v takové míře, jako je tomu nyní, kdy musí asi sahat k principu "když už to jednou máme natočené, šoupneme to tam, ikdyž je to úplně debilní".

Zobrazeno 1001×

Komentáře

pavel-v

No, 5sekundový žblept ještě není taková hrůza... Já jsem hrůzou trnul, když jsem slyšel o církvi několik minut v kuse povídat "odborníka" Bělohradského - to bylo teprv peklo.

pavel-v

Malá ukázka:
http://www.youtube.com/watch?v=-bGQ36iJSzk

Neskutečně dementní diskuze, bez nadsázky.

pavel-v

Co věta, to kravina. A Halík mu jenom přizvukuje. Ach jo. :-(

tencek

Nu, to máš zřejmě pravdu, A nejde ani tak o délku výstupu jako spíš o to, že hloupost Minaříkova je zjevná na první pohled každému. Zatímco lži mistra Bělohradského se tváří celkem promyšleně a na mnohé jistě působí věrohodně.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio